Čestitke premijera i predsednice Hrvatske povodom godišnjice ‘Oluje’

Izvor: Danas, 04.Avg.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke premijera i predsednice Hrvatske povodom godišnjice ‘Oluje’

Premijer Hrvatske Andrej Plenković uputio je čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, navodeći da je zahvaljujući vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja“ 5. kolovoza 1995. u ustavno-pravni poredak Republike Hrvatske vraćen najveći dio okupiranih hrvatskih teritorija, „što je donijelo slobodu i mir domovini“. Članak Čestitke premijera i predsednice Hrvatske povodom godišnjice ‘Oluje’ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oluja: Sitnice koje život znače – šta su sve poneli izbegli iz Hrvatske

Izvor: Danas, 05.Avg.2019, 11:54

Ratko StambolijaOvaj kamion je 1995. takođe bio među izbeglima iz Hrvatske. Nosio ga je jedan dečak, koji ga i dalje čuva. Fotografije, kuhinjski predmeti, bicikli, igračke… Izbegli iz Hrvatske čuvaju mnogo toga što ih podseća na nekadašnji život. Ovo je priča o tim sitnicama koje život...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.