Čestitka velikog srca (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Dec.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitka velikog srca (VIDEO)

Članovi Udruženja mentalno nedovoljno razvijenih osoba I udruženja Daun oslikavali su novogodišnje čestitke u Obrenovićevoj ulici. Cilj akcije “Čestitka velikog srca“, održane povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom je da se pokaže da ove osobe imaju jednaka prava I potrebe i da mogu biti korisni članovi društva.
U Obrenovićevoj ulici, u doba kada je najviše šetača, pokazali su šta znaju I umeju. Izašli su iz svoja četiri zida, prikazali svoje umeće I >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << skrenuli pažnju na sebe. Reč je o članovima Udruženja mentalno nedovoljno razvijenih osoba I udurženja Daun koji su aktivno učestvovali u akciji “Čestitka velikog srca“ koju zajednički organizuju pomenuta udruženja I EU info point.
Akciju u centru grada podržao je I Grad Niš, a gradonačelnik Zoran Perišić je najavio I konkretne korake da ova akcija nastavi da živi.
Organizatori, EU info point pozvali su I sve zainteresovane firme, organizacije I pojedince da kupovinom ovih čestitki pomognu rad udruženja MNRO I Daun.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Oslikavali čestitke da podsete da su deo društva

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2015

Petnaestak mališana iz Udruženja MNRO i "Daun" su, povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u Obrenovićevoj ulici u Nišu pokazali kreativnost oslikavanjem novogodišnjih čestitki...Cilj je, kažu organizatori, bio da se pokaže da osobe sa invaliditetom imaju jednaka prava i potrebe, da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.