Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 07:30

Čestitamo! UDAJE SE Slađa Lazić! Upecala OPASNOG MOMKA!

Ana Sabotinovski
|

subota 22. juli 2023. 23:59h


Nekadašnja zadrugarka Slađa Lazić, koja je javnosti poznata po ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, već je u novoj vezi, a kako kaže, uskoro planira i svadbu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Slađa Lazić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Iako je prošlo samo mesec dana od njenog napuštanja „Zadruge“, Lazićeva je stavila tačku na svoj odnos sa Zolom, ušla u novu vezu, a koja je, kako tvrdi, veoma ozbiljna i puna ljubavi.
Slađa je otkrila da se radi o opasnom momku, kao i nije odolela dobroti i pažnji kojom je njen novi partner obasipa, zbog čega već planira i da stane na ludi kamen i obeća mu večnu ljubav:
Slađa Lazić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek… Voli me, obožava me i ja sam njegova rejna. Planiram da se udam za njega – potvrdila je Lazićeva, prenosi Alo.
Takođe, postoje spekulacije da Lazićeva ulazi i u novu ezonu rijalitija, u „Zadrugu 7 Elita“, a da li planira venčanje pre ili posle rijalitija, nije želela da otkrije široj javnosti.
Slađa Lazić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Podsećanja radi, Slađa je isticala da joj je jedna od najboljih prijateljica starleta Tijana Ajfon, da se znaju godinama i da joj je upravo ona bila najvećia podrška kada je ulazila u „Zadrugu 6“, kada ju je javnost i upozala.
Kako Slađa Lazić izgleda u kupaćem pogledajte u odvojenom tekstu: “NAJBOLJA SI KAD SE SKINEŠ“ Ogromna zadnjica i tanga gaćice ZADRUGARKE pomamile muški rod na Instagramu (VIDEO)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.