Ćerku Trigera iz Mućki kao devojčicu zlostavljao porodični prijatelj

Izvor: Glas javnosti, 29.Apr.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerku Trigera iz Mućki kao devojčicu zlostavljao porodični prijatelj

Glumica Emili Lojd, ćerka glumca Rodžera Lojda Paka (43), koji je poznat po ulozi Trigera iz Mućki,  otkrila je u svojoj knjizi da ju je porodični prijatelj seksualno zlostavljao. Ona je postala popularna krajem osamdesetih kada je igrala seksualno prerano sazrelu tinejdžerku u filmu "Wish you were here", a prvi put je bila zlostavljana sa pet godina.

Emili i njena mlađa sestra bile su na meti starijeg čoveka koji je bio porodični prijatelj i koji ih je često čuvao pošto im >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je majka bila zauzeta.

"On je izneverio poverenje porodice na najodvratniji mogući način. Dolazio je u moju sobu i radio je stvari koje izazivaju najgori bol kada ih se setim. Posle toga je govorio da će se dogoditi nešto mnogo gore ako ikom budem pričala. Osećala sam se prljavo i bespomoćno. To je trajalo mesecima", napisala je Emili.

Preselila se sa 17 godina u SAD i nastavila karijeru glumice, ali je ubrzo ušla u pakao droge i alkoholizma. Nakon toga je imala ozbiljnih psihičkih problema, lečila se od šizofrenije i depresije zbog čega dugo nije radila.

"Koristila sam kokain. To olakšanje od svakodnevnih problema jeste bilo prolazno, ali mi je pomagalo. Nisam ponosna ali priznajem da sam u najgorim trenucima koristila i krek", rekla je glumica.

Sada živi u Londonu, nikada se nije udavala i kaže da su svi njeni problemi "pod kontrolom".

Dejli mejl

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.