Ćerka svetskog šampiona pronađena obešena u stanu! Poruka neutešnog oca SLAMA SRCE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka svetskog šampiona pronađena obešena u stanu! Poruka neutešnog oca SLAMA SRCE!

Dvostruki svetski prvak u boksu ne može da prežali smrt svoje ćerke.

Frida, ćerka bokserske legende Džorža Formena, pronađena je mrtva u svom stanu proteklog vikenda, a po svemu sudeći izvršila je samoubistvo.

Kako prenose američki mediji, i sama profesionalni bokser, ova četrdesetdvogodišnjakinja pronađena je u svom stanu u Hjustonu, kada je rođak koji je ušao u stan zatekao obešenu.

Freeda Foreman, Daughter of Boxing Legend George Foreman, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Found Dead at Age 42; She Reportedly Committed Suicide https://t.co/f34hipMnv8 pic.twitter.com/ZzRXU3unT4

— BCNN1 (@bcnn1) March 10, 2019

Posle vesti o njenoj smrti, njen otac, dvostruki svetski prvak u teškoj kategoriji i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Meksiku 1968. godine, se emotivnom porukom oprostio od ćerke i opisao bol koju oseća prvog dana od kada ije sa njm:

- Tata, želim da se bavim boksom. "Na prvom mestu je škola", odgovorio sam joj. Ovo je prva nedelja posle 42 godine da nisam sa mojom Fridom. Ona je sada sa stvoriteljem. Samo jedan dan, jednu godinu, jednu dekadu želim - napisao je Formen na svom Tviter nalogu.

Daddy I want to Box,”Get an Education first” I said, well she Brought The bacon home ( degree) 2 Kids 3 Grands (Husband) First Sunday in 42 years without my Freeda. She’s With her maker now.10 kids forever. Just 1 more day I wanted okay 1 more year aw I more decade pic.twitter.com/q6mMSBxWqE

— George Foreman (@GeorgeForeman) March 11, 2019

Inače, sedamdesetogodišnji Džordž Formen ima dvanaestoro dece, sedam kćeri i petoricu sinova koji se svi zovu kao i on - Džordž. Pored svega što je uradio u karijeri, ušao je u istoriju kao najstariji šampion sveta u boksu kada je 1994. godine, kao četrdesetpetogodišnjak pobedio Majkla Mura.

pic.twitter.com/VfqtKR9E4s

— Go Sox! (@up_grc1986) March 7, 2019

Zanimljivo je i to da je Formen bio deo "borbe veka" , kada je oktobra 1974. godine u Kinšasi boksovao sa Muhamedom Alijem i izgubio posle okauta u 8. rundi. Najveća borba svih vremena, nazvana i "Rumble in the jungle" (Grmljavina u džungli), kao krajnji rezultat imala je veliko prijateljstvo dvojice boksera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.