Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 05:30

Ćerka ovo nije smela da uradi Harisu dok se porodica raspada: Da li to znači da je izabrala stranu?

Ćerka Harisa i Meline uživa u luksuznom životu
Nedavno je javnost šokirala vest da se Melina i Haris Džinović razvode posle 22 godine zajedničkog života tokom kojeg su dobili dvoje dece, Đinu i Kana. I dok svi pričaju o razvodu poznatog para, ćerka Harisa i Meline ne prestaje da iznenađuje javnost svojim fotografijama na društvenim mrežama.
Ćerka Harisa i Meline voli putovanja i izlaske i to ne krije Naime, njen profil na Instagramu ispunjen je fotografijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << o kojima se piše mesecima unazad. Takođe, luksuzna putovanja i izlasci su sastavni deo njenog života.
Mnogima privlači pažnju i to što je ova lepa brineta sve provokativnija, zbog čega su mnogi šokirani kada čuju njene prave godine. Đina je u svet društvenih mreža uplovila još kao tinejdžerka, a nedavno je proslavila devetnaesti rođendan i u to mnogi njeni pratioci ne mogu da poveruju jer zbog jake šminke i modnih odabira izgleda mnogo starije.
Đina Džinović neretko na svom profilu podeli fotografije i snimke iz svakodnevnog života, te tako možemo videti slike sa luksuznih destinacija, iz prefinjenih restorana, kao i kadrove iz luksuzne vile na Senjaku u kojoj živi.
Pročitajte Ja dalje idem uzdignute glave – Haris više neće da štiti Melinu, rekao ko je kriv za razvod i zašto I dok mediji bruje o razvodu njenih roditelja, ćerka Harisa i Meline vreme provodi u izlascima, putovanjima i bjuti centrima. Pre samo mesec dana uživala je na egzotičnim Maldivima, a sada je podelila snimke i slike u vidu storija iz noćnog izlaska.
Instagram printscreen

Mnogi spekulišu da je Đina posetila i plastičnog hirurga i na sebi uradila određene estetske korekcije koje su takođe doprinele da izgleda starije nego što jeste.
Pročitajte Stiže beba, on je krivac – Haris i Melina Džinović pogođeni Đininim saopštenjem FOTO “Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stva”, izjavila je ćerka Harisa i Meline jednom prilikom.
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.