Ćerka Sanje Doležal napisala hit

Izvor: Blic, 01.Dec.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Sanje Doležal napisala hit

Lea Šarić, ćerka Sanje Doležal pevačice “Novih Fosila” napisala je pesmu i ostavila mamu bez teksta.

Sanja je snimila pesmu sa nekadašnjim pevačem "Bijelog dugmeta” Alenom Islamovićem i postala svesna da će se "pretnje” njene ćerke da će krenuti u vrtlog šobiznisa polako ostvaruju.

Leini roditelji Sanja Doležal i Nenad Šarić su oduševljeni talentom svoje ćerke.

- Ta je pesma je poput muzičkog razgovora između dvoje ljubavnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prepoznala je zagrebačka pevačica neverovatnu autorsku zrelost svog deteta i shvatila da njen prvenac naprosto mora zaživeti, i to najbolje u duetu. Sa mužem je predložila duet prijatelju Alenu Islamoviću

- Već nakon prvog slušanja pjesme više nije bilo nedoumica da će mo publici podariti hit, rekla je pevačica Novih fosila, koja ni sama ne zna da li da se raduje ili da bude zabrinuta zbog puta kojim kreće njena 15-godišnja kći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.