Ćerka Majkla Džeksona isekla vene satarom i popila gomilu lekova

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2013, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Majkla Džeksona isekla vene satarom i popila gomilu lekova

Kako prenosi TMZ, ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, sama je pozvala hitnu službu pošto je isekla vene satarom i popila veliki broj tableta.

Paris Džekson

Različiti izvori potvrđuju da je Paris za sobom ostavila i oproštajnu poruku (ne računajući poslednju poruku sa Tvitera, sa koga se često oglašava). “Biti osetljiva petnaestogodišnjakinja je jako teško bez obzira ko ste. Posebno je teško kad izgubite osobu koja vam je bila najbliža“, stoji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tekstu poruke.

Nakon što je hitno primljena u bolnicu posle pokušaja samoubistva, 15-godišnja Paris Džekson fizički se oseća dobro, stoji u saopštenju koje je potpisao advokat njene bake Ketrin Džekson. Ona dobija odgovarajuću zdravstvenu negu.

Mladoj devojci povrede su sanirane, a ona će još 72 sata biti pod budnim okom lekara i psihijatara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.