Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jul.2023, 09:30

Ćerka Gagija Jovanovića posle venčanja na salašu sa mužem uživa u jednom od najskupljih restorana u Crnoj Gori

Anđela i Mihail uživali su pored mora, a lokacija je priča za sebe i ne može baš svako da je priušti

Glumica Anđela Jovanović nedavno se udala za atletičara Mihaila Dudaša, a sada je na red došao i medeni mesec.
Budući da je intimno venčanje, za najuži krug porodice i prijatelja, organizovano u prirodi, par je odlučio da medeni mesec provede luksuzno.
Ekipa Telegraf nalazi se na primorju, a pomenuti par smo uhvatili u toku večeri i to u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od najskupljih restorana u Crnoj Gori, u Portonovom.
Anđela i Mihail uživali su pored mora, jeli svoju omiljenu hranu, a primetno je i da novopečeni mladenci uživaju u bračnom životu.
Svadba je je upriličena na jednom salašu u Krčedinu, čemu su prisustvovali porodica, najbliža rodbina i prijatelji.
Mlada je blistala u u beloj, dugoj korset venčanici sa dubokim šlicem, dugim velom i velikim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio tamno odelo i belu košulju, dok je posebno zanimljiv bio detalj koji je nosio na glavi u vidu venca.
Podsetimo, otac mlade, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović, ispratio je mezimicu do oltara, a potom se čvrsto grlio sa zetom, pa je jasno da se jako vole i poštuju.
– Apsolutno, naravno, zauvek – rekla je Gagijeva ćerka Anđela na pitanje da li uzima Mihaila za supruga, a ništa manje ubeđen nije bio ni Mihail.
Nakon što su se zavetovali na ljubav i brak, Mihail je ščepao mladu, a potom je usledio filmski poljubac.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.