Ćerka Antonio Banderasa oduševila celu Španiju

Izvor: Blic, 06.Avg.2012, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Antonio Banderasa oduševila celu Španiju

Estela del Karmen, ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit oduševila je svojom lepotom sve prisutne na humanitarnoj zabavi u Španiji. Prelepa devojka skrenula je pažnju na sebe i u senku bacila bračnu krizu svojih roditelja.

Svađe i rasprave Antonija Banderasa i Melani Grifit danima su "punile" naslovne strane, ipak tome je došao kraj.

Senku na ove prepirke, bacila je ćerka slavnog para Estela del Karmen svojom lepotom, kada se u društvu roditelja pojavila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobrotvornom događaju.

Prelepa šesnaestogodišnjakinja roditeljima je pravila društvo u svom rodnom mestu u Španiji, Marbeli na humanitarnom događaju i vešto prošetala crvenim tepihom kao da je na njemu rođena.

Harimzmatična Estel, pokupila je najbolje osobine oba roditelja pa su svi reflektori bili upereni upravo u nju, a problemi Banderasa i Grifit ostavljeni po strani.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Antonija Banderasa oduševila celu Španiju

Izvor: Blic, 06.Avg.2012

Estela del Karmen, ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit oduševila je svojom lepotom sve prisutne na humanitarnoj zabavi u Španiji. Prelepa devojka skrenula je pažnju na sebe i u senku bacila bračnu krizu svojih roditelja...Svađe i rasprave Antonija Banderasa i Melani Grifit danima su "punile"...

Nastavak na Blic...

Demantuju glasine: Melani Grifit i Antonio Banderas zajedno u Španiji!

Izvor: Svet, 06.Avg.2012

Estela del Karmen, kćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit oduševila je svojom lepotom sve prisutne na humanitarnoj zabavi u Španiji. Prelepa devojka skrenula je pažnju na sebe i u senku bacila bračnu krizu svojih roditelja. Svađe i rasprave Antonija Banderasa i Melani Grifit danima su “punile”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.