Ćerka Anabele Atijas: Nije mi bitno da li nosim firmiranu garderobu ili sa pijace!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Anabele Atijas: Nije mi bitno da li nosim firmiranu garderobu ili sa pijace!

Volim svoj stil odevanja. Najbitnije mi je da se dobro osećam u onome što nosim, bilo da sam to kupila u Zari ili na pijaci! Ne volim da nosim garderobu u kojoj se ne osećam prijatno, samo da bi se to drugima svidelo, objasnila je Luna

Anabela Atijas učestvovala je sa starijom ćerkom Lunom u jednoj emisiji u kojoj je tema stil, piše Story. rs

Naime, u okviru emisije Kraljevi stila Anabela je imala zadatak da promeni ćerkino odevanje onako kako ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smatra da je najbolje.

Popularnoj pevačici kod ćerke se ne sviđa što je napunila 19 godina, a i dalje se oblači previše ležerno, međutim Luna je imala odgovor.

"Volim svoj stil odevanja. Najbitnije mi je da se dobro osećam u onome što nosim, bilo da sam to kupila u Zari ili na pijaci! Ne volim da nosim garderobu u kojoj se ne osećam prijatno, samo da bi se to drugima svidelo", objasnila je ona. Luna je otkrila i na koga se ugleda kada je stil u pitanju.

"Uzori su mi sestre Kardashian- Kim, Khloe i Kourtney, ali ne u svemu, samo u oblačenju. Baš mi se sviđa kako izgledaju", istakla je ćerka popularne pevačice.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.