Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 05:57

Ceo dan će biti toplo i sparno, a onda sledi preokret

U Srbije se danas očekuje sparno vreme, sa temperaturom do 31 stepena. Međutim, uveče sledi osetno zahlađenje, najpre na severu, a potom u celoj zemlji, najavio je RHMZ.
Na severu Srbije se očekuje sunčano vreme, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno sa kišom. Jutarnja temperatura biće do 16 stepeni Celzijusa, a najviša do 31.

Kasno uveče, najpre u Bačkoj, očekuje se jače naoblačenje i kiša koja će biti praćena osetnim padom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << temperature i jakim, kratkotrajno i olujnim vetrom, najavljuje RHMZ.
Do sutra ujutro naoblačenje će se proširiti na sve krajeve, a udari vetra će biti najizraženiji u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama uz pad temperature za oko 10 stepeni.
U utorak se očekuje najviša temperatura u većini mesta tek oko 20 stepeni. Do večernjih sati vetar će oslabiti uz prestanak padavina i razvedravanje.
Od srede do kraja sedmice pretežno sunčano i postepeno toplije, ali sa svežim jutrima, naročito u sredu i četvrtak.
U Beogradu sparno, uveče rashlađenjeI u glavnom gradu sutra isto – sparno tokom dana, uveče rashlađenje.
Prognizira se temperatura kao i u ostatku zemlje – do 31 stepena Celzijusa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sutra u Srbiji kiša i pad temperature

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2020

U Srbiju sutra stiže naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature, najavio je danas Republički hidrometeorološki zavod...Najniža temperatura od 16 do 19, a najviša od 22 do 25 stepeni...Duvaće umeren severozapadni vetar...U Beogradu sutra promenljivo oblačno, pre podne s...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.