Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2023, 09:55

Centralni predizborni skup dijaspore SPP održan u Dortmundu

U Dortmundu je održan predizborni skup Stranke pravde i pomirenja (SPP) pod nazivom "Ujedinjeni za pravdu", na kojem je njen predsednik Usame Zukorlić zahvalio dijaspori za podršku. Zukorlić je, govoreći o uspesima kadrova Stranke pravde i pomirenja, podsetio da je ispred SPP u vladi bio Edin Đerlek, ministar za ravnomerni regionalni razvoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Centralni skup Dijaspore SPP “Ujedinjeni za pravdu” održan u Dortmundu

Izvor: SandzakPress.net, 20.Nov.2023

U dvorani “Altin Kosk” u Dortmundu održan je predizborni skup Stranke pravde i pomirenja pod nazivom: “Ujedinjeni za pravdu”. Ovaj 17. decembar, poruka je sa skupa, u mnogome može promijeniti život u Sandžaku. U ime domaćina skupa Nusret Balić obratio se prisutnima. “Mnogi su željeli...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.