Centar Beograda bez grejanja

Izvor: B92, 28.Feb.2020, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar Beograda bez grejanja

Beograd -- Korisnici na delu toplovoda na raskrsnici ulica Pasterove i Svetozara Markovića od 14.30 sati su bez grejanja zbog kvara na toplovodu.

Bez snabdevanja toplotnom energijom su potrošači u zoni oivičenoj ulicama Kneza Miloša, Nemanjinom, Katićevom, Tiršovom, Kralja Milutina, Resavskom i Višegradskom, kao i u delu Vračara u zoni Slavije, Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice).

Iz JKP "Beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << elektrane" navode da će se njihove ekipe za hitne intervencije potruditi da kvar bude otklonjen u najkraćem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom.

Završetak radova i nastavak redovne isporuke toplotne energije očekuje se sutra u jutarnjim satima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.