Izvor: Blic, 18.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceni Katarinu, a želi Ruskinju

Ceni Katarinu, a želi Ruskinju

ŠABAC - Devetnaestogodišnji Strahinja Lacković iz Šapca trenirao je mnoge sportove, a plesač je postao sasvim slučajno. Kada ga je otac odveo u Beograd na audiciju, nadao se da će Strahinja odustati ili će se pokazati da nije talentovan, pošto je za bavljenje plesom potrebno mnogo novca. Međutim, trener je zbunjenom ocu saopštio da je Strahinja talenat kakav se otkriva u 10.000 slučajeva. Tako su se pre pet godina Strahinji otvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrata plesa.

- Bio sam opčinjen kada sam video prvi par na podijumu i već tada sam znao da je to moje životno opredeljenje. Kada sam 2000. godine gledao plesne parove na državnom prvenstvu, bio sam oduševljen, a sada su svi ti parovi koji su mi se činili nedostižnim dvadeset mesta iza mene. U prvoj takmičarskoj godini niko te i ne gleda, a ja sam i tada pobeđivao - priča Strahinja.

Posle mesec dana treniranja pojavio se na prvom turniru, a već u prvoj godini prešao je sve kategorije. Najteže mu je bilo kada su mu, nakon tri meseca, promenili partnerku. Kaže da je najveći san da za partnerku dobije neku Ruskinju, mada se i sa Katarinom odlično slaže. N. Tomić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.