Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023, 10:08

Cene energenata bi mogle opet da porastu ove zime

Cene energenata bi ove zime mogle opet da porastu, upozorio je danas šef Međunarodne agencije za energiju (IEA) Fatih Birol. "Ako se ostvari scenario u kome je kineska ekonomija veoma snažna i kupuje mnogo energenata na tržištu i istovremeno zima bude jaka, moguć je rast cena prirodnog gasa koji će dodatno optereriti potrošače" naveo je Birol u intervjuu za BBC Tudej.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cene energenata bi ove zime ponovo mogle da rastu! Šef IAE upozorava: Dva faktora sada su ključna i na njih se ne može uticati

Izvor: Blic, 03.Jul.2023

Cene energenata bi ove zime mogle opet da porastu, upozorio je danas šef Međunarodne agencije za energiju (IEA) Fatih Birol.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.