Cena gasa jutros pala na 973 dolara, sad ponovo raste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2021, 13:46

Cena gasa jutros pala na 973 dolara, sad ponovo raste

Cena gasa na Evropskoj interkontinentalnoj berzi (ICE) pala je jutros ispod 1.000 dolara za 1.000 kubnih metara, da bi na ranom popodnevnom trgovanju ponovo krenula da raste dostižući više od 1.200 dolara.

Kako izveštava agencija Tas s, cena fjučersa gasa se spustila jutros sa 1.250 dolara na 973 dolara za 1.000 kubnih metara.

Međutim, na trgovanju do 13,40 časova po moskovskom vremenu, cena novembarski fjučersa gasa se ponovo vratila trendu rasta premašujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nivo od 1.220 dolara za 1.000 kubnih metara na holandskom TTF gasnom čvorištu.

Velike oscilacije cena na evropskom tržištu gasa su, po oceni ruske agencije, povezane s niskim zalihama u skladištima uoči dolaska zime.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cijena gasa jutros pala, sad ponovo raste

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2021

MOSKVA - Cijena gasa na Evropskoj interkontinentalnoj berzi (ICE) pala je jutros ispod 1.000 dolara za 1.000 kubnih metara, da bi na ranom popodnevnom trgovanju ponovo krenula da raste dostižući više od 1.200 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.