Čelzi pobedio Arsenal sa 6:0, Mariner isključio pogrešnog igrača!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelzi pobedio Arsenal sa 6:0, Mariner isključio pogrešnog igrača!

Fudbaleri Čelzija ubedljivo su danas pobedili Arsenal sa 6:0, u derbiju 31. kola engleske Premijer lige.

Oskar postiže peti gol za ekipu Čelzija  

Strelci za Čelsi bili su Samjuel Eto u petom, Andre Širle u sedmom, Eden Azar u 17, Oskar u 41. i 66. i Mohamed Salah u 71. minutu. Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su celu utakmicu za Čelzi, a Matić je bio asistent kod drugog i šestog gola svoje ekipe. Utakmicu je obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i arbitar Andre Mariner, koji je u greškom isključio odbrambenog igrača Arsenala Kjerana Gibsa, umesto Aleksa Čembrlena.

 

Čembrlen je u 15. minutu igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Mariner je svirao penal i greškom crveni karton dao Gibsu. Marinerova greška pokrenula je veliku diskusiju na društvenim mrežama, a odmah je reagovao šef medija predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) Mišela Platinija.

"Sa dodatnim asistentima iza golova, sudija ne bi pogrešio prilikom dodele kartona. Tehnologija nije rešenje", naveo je Pedro Pinto.

   

 

Čelzi posle pobede ima 69 bodova i prvi je na tabeli, dok je Arsenal treći sa sedam manje.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi deklasirao Arsenal

Izvor: Akter, 22.Mar.2014

Fudbaleri Čelsija deklasirali su danas na svom terenu Arsenal rezultatom 6:0 (3:0) u derbiju 31. kola engleske Premijer lige

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.