Celonedeljni program za godišnjicu Muzeja grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2012, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celonedeljni program za godišnjicu Muzeja grada

NOVI SAD -

Muzej grada obeležava 58. godina postojanja programom koji će trajati tokom cele sedmice. Tim povodom iz štampe je izašao i Godišnjak Muzeja grada, a dodeljene su i zahvalnice zaslužnima.

Promovisani godišnjak Muzeja grada, koji izlazi redovno od 2005. godine, posvećen je arheologiji, istoriji , etnologiji, kao i konzervaciji i restauraciji, naukama koje objedinjuju rad muzejskih stručnjaka.

Svi programi tokom sedmice muzeja su besplatni. Program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Prvi put sa mamom u muzeju" zakazan za sredu u 18. časova u Zbirci strane umetnosti, gde će uz porodično druženje biti organizovano fotografisanje.

Konzervatori i restauratori će se okupiti u četvrtak na predavanju Branke Janković Knežević, a u ovom prostoru u Dunavskoj nastupiće u četvrtak i hor studenata Akademije umetnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.