Čekovi otkrivaju ubice?

Izvor: Danas, 28.Apr.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekovi otkrivaju ubice?

Novi tužilačko-policijski tim koji čine zamenici tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića i pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina (SORZ), u saradnji sa kolegama iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine, došli su do novih informacija i dokaza u slučaju „Štrpci“. Naime, kako saznaje Danas, proverom u „Investbanci“ u Užicu utvrđeno je da je nekoliko čekova Esada Kapetanovića, jednog od otetih putnika iz voza u Štrpcima, 27. februara 1993. godine, realizovano dan nakon što je otet i pogubljen.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Štrpci" - unovčili čekove ubijenih

Izvor: B92, 29.Apr.2014, 00:23

Beograd -- Novi tužilačko-policijski tim Srbije je u saradnji sa Tužilaštvom BiH došao do novih informacija i dokaza u slučaju otmice i ubistva 19 Bošnjaka u Štrpcima..."Najmanje 20 potencijalno osumnjičenih, među kojima i nekoliko policajaca, moglo bi uskoro da odgovara za za brutalnu egzekuciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.