Čekanje na granici do pola sata

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanje na granici do pola sata

Prema podacima granične policije, zadržavanja na graničnim prelazima kreću se do 30 minuta, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

AMSS navodi da su na naplatnim rampama otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu, a trenutno nema zadržavanja na naplati putarine.

I narednih vikenda, dok traje letnja sezona, biće obezbeđena cisterna sa pijaćom vodom na graničnom prelazu Batrovci.

Zbog visokih temperatura, vozačima se savetuje da za duža >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << putovanja koriste rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, da na put kreću isključivo odmorni, prave češće pauze u vožnji i koriste više osvežavajućih napitaka.

Savetuje se i da se pre puta dobro informišu, a ujedno i da prekontrolišu da li imaju sve što im je potrebno od obavezne dodatne opreme u vozilu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.