Čekanje na Batrovcima dva sata

Izvor: RTS, 07.Sep.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanje na Batrovcima dva sata

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, putnička vozila čekaju oko dva sata.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja, prenosi Beta.

MUP ističe da više nema dugih kolona na graničnim prelazima, karakterističnih za kraj letnje sezone godišnjih odmora.

Van gradskih sredina saobraćaj je slabog do umerenog intenziteta, na pojedinim deonicama usporen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog kiše i lokalnih pljuskova, koji će prema prognozi meteorologa pratiti tokom dana.

Iz AMSS navode savet vozačima da smanje brzinu, drže rastojanje između vozila, a na deonicama na kojima se izvode radovi da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Vozačima se skreće pažnja i na moguću pojavu odrona posebno na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka kao i na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.