Čeka se nalog sudije za početak gašenja požara

Izvor: Beta, 28.Dec.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka se nalog sudije za početak gašenja požara

BEOGRAD, 28. decembra 2010. (Beta) - Za početak gašenja požara u fabrici oružja Sloboda u Čačku čeka se nalog istražnog sudije pošto se već izvesno vreme ne čuju eksplozije, izjavio je danas načelnik Sektora za vanredne situacije u MUP-u Predrag Marić.

"Još nije počelo gašenje požara. Završen je uvidjaj i čekamo nalog istražnog sudije da počne gašenje. Već izvesno vreme se ne čuju detonacije", kazao je Marić agenciji Beta.

On je naveo da će biti zatvoren prigradski put u blizini fabrike kad dobiju nalog sudije i počne akcija gašenja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloboda: Nema eksplozija, gašenje čeka sudiju

Izvor: Mondo, 28.Dec.2010

Za početak gašenja požara u fabrici oružja Sloboda u Čačku, gde su eksplozije odjekivale juče i tokom noći, čeka se nalog istražnog sudije, kaže načelnik Sektora za vanredne situacije u MUP-u Predrag Marić.

Nastavak na Mondo...

MARIĆ: SLEDI ISTRAGA U FABRICI SLOBODA

Izvor: Kurir, 28.Dec.2010

BEOGRAD- Načelnik Sektora za vanredna situacije MUP-a Predrag Marić izjavio je da sada, kada su prestale detonacije u čačanskoj fabrici Sloboda slede istražne radnje, kako bi se utvrdio uzrok požara koji je prethodio eksploziji...Marić je istakao da za pripadnike Sektora za vanredne situacije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.