Отворен конкурс за пријаве „Ceepus freemover“ мобилности студената за академску 2023/24. годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 09:20

Отворен конкурс за пријаве „Ceepus freemover“ мобилности студената за академску 2023/24. годину

Кандидати заинтересовани да у оквиру академске 2023/24. године реализују размену путем CEEPUS програма, а који се пријављују изван одобрених CEEPUS мрежа, могу аплицирати за мобилност у категорији freemover. Крајњи рок за подношење пријава је 30. новембар 2023. године. Фото: Pexels/Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Piacquadio Иако се мобилности у CEEPUS програму првенствено одвијају у оквиру мрежа, односно установљених партнерстава високошколских установа из држава чланица CEEPUS програма, програм омогућава и додатну опцију ванмрежних мобилности.
Ове тзв. freemover мобилности односе се на мобилности између високошколских установа које имају право учешћа у CEEPUS програму, а у ситуацији када појединачна матична установа (нпр. одређени факултет, смер, департман…) не припада истој мрежи као и жељена установа домаћин.
Право учешћа у CEEPUS програму имају студенти и наставно особље с државних високошколских установа Републике Србије.
Детаљне информације и сулове конкурса можете пронаћи на следећем линку.
Raspisan konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворен конкурс за пријаве „Ceepus freemover“ мобилности студената за академску 2023/24. годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.