Čedomir Jovanović gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedomir Jovanović gost Novog dana

U Novom danu štampu prelistava politički analitičar Cvijetin Milivojević, a predsednik LDP Čedomir Jovanović komentarisaće odnose između Srbije i BiH.

Gost Televizije N1 u pregledu štampe je politički analitičar Cvijetin Milivojević.

Za program u BIH i Srbiji, o odnosima dve zemlje i brojnim reakcijama koje je izazvala izjava člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića o Kosovu govoriće Čedomir Jovanović.

 U čemu će marketing uvek ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << isti, a u čemu se konstantno menja? Koliko je digitalni marketing potreba, a koliko moda? Gde marketinški stručnjaci greše u percepciji društvenih mreža? To su samo neka od pitanja koja će biti otvorena na Zimskom Vivaldi CMO forumu, koji počinje 30. novembra na Mokroj Gori. O detaljima ovog jutra razgovaram sa Srđanom Janićijevićem, osnivačem i direktorom Mokrogorske škole menadžmenta.

Centar za bioetičke studije u saradnji sa Filozofskim fakultetom u Beogradu organizuje ciklus predavanja "Moralna i zakonska prava ne-ljudskih životinja". O čemu je reč reći će nam Milica Milašinović, saradnica Centra za bioetičke studije i Vlasta Sikimić, doktorantkinja na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.