Čeda odgovara na provokacije: Veći sam narkoman od Morisona i Hendriksona

Izvor: Press, 26.Avg.2013, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda odgovara na provokacije: Veći sam narkoman od Morisona i Hendriksona

"Šta je idealan političar? Imam četvoro dece, ekonomski sam nezavistan - znači li to da se ne uklapam? Ja sam veći narkoman od Džima Morisona i Hendriksa zajedno, i ronim i penjem se i živim kao narkoman 40 godina. Znate šta - dosta je više s tim", rekao je Jovanović odgovarajući u Skupštini Srbije na pitanja novinara o njegovim putovanjima na egzotične destinacije.

On je istakao da može sve to da izdrži, ali da je to "previše bolesno" za instituciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao što je parlament.

Komentarišući neke zahteve da se uvedu testovi na alkohol i opijate za poslanike, Jovanović je rekao da treba zamisliti kako bi oni koji to traže prošli na takvim testovima.

"Ima i drugih testova, znate na koje mislim", rekao je Jovanović.

Poslanica Srpske napredne stranke Jadranka Joksimović izazvala je danas novu polemiku u Skupštini Srbije pošto je ocenila da "treba videti ko je od poslanika pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata".

"Hajde da vidimo ko je pod dejstvom alkohola ili drugih opijata, jer se ovako ne može raditi u skupštini. Nema drugog načina da se odgovori na iracionalnost i bezobrazluk", rekla je Joksimovićeva nakon što su se poslanici na sednici posvećenoj Predlogu zakona o izmenana i dopunama Zakona o ministarstvima upustili u rasprave koje nemaju veze sa tačkom dnevnog reda.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Veći sam narkoman od Džima Morisona!

Izvor: Cafe.ba, 27.Avg.2013, 14:21

- Veći sam narkoman od Džima Morisona i Hendriksa zajedno, i ronim i penjem se i živim kao narkoman 40 godina. Znate šta - dosta je više s tim - rekao je lider LDP-a

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.