Čeda bi na vanredne izbore ove godine

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda bi na vanredne izbore ove godine

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da ove godine očekuje vanredne parlamentarne izbore u Srbiji.

Jovanović: Nije normalno da Dačić bude šef Vučiću  

"Mislim da će se to desiti u 2013. godini, da će ta velika manipulacija koja se zapravo, pre svega, krije iza te navodne borbe protiv korupcije da nas ona uvodi u 2013. godinu kao izbornu godinu", rekao je Jovanović za B92.

 

Međutim, Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ocenio da društvo u Srbiji nije spremno za eventualne vanredne izbore.

 

"Mislim da je jako loše to što na odluku o izborima ne utiče svest o društvu, nego nezadovoljeni apetiti unutar same vladajuće koalicije. Da li je normalno da Dačić bude šef Vučiću? Nije. Ne zbog toga što mislim da je Vučić lično sposobniji od Dačića ili obrnuto, nego zbog toga što su očigledno ambicije Vučića takve", kazao je Jovanović.

 

Jovanović je istakao da u Srbiji danas vidi samo dve stranke - SNS i LDP.

 

"Svi drugi se nekako krpe od danas za sutra, ne vidim autentične politike", rekao je Jovanović.

 

On je naveo i da je saradnja LDP-a sa Demokratskom strankom i Ligom socijaldemokrata Vojvodine "prirodna", ali je dodao da za tu saradnju mora da postoji volja i sa druge strane.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.