Čeda Jovanović: Ma koliko popularan bio, Vučić ne može sam da reši probleme! Živimo gore nego pre godinu dana!

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda Jovanović: Ma koliko popularan bio, Vučić ne može sam da reši probleme! Živimo gore nego pre godinu dana!

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović smatra da je neophodno stvoriti jasno artikulisanu i organizovanu opozicionu scenu koja će biti alternativa vlasti i da je u tom cilju opoziciji potrebna efikasnost a ne spletkarenje.
"LDP nije ni zadivljena, a ni frustrirana (premijerom Aleksandrom)Vučićem, i mi želimo da stvorimo alternativu koja će za razliku od ove vlasti, imati i ljude i plan", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << naveo je Jovanović u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Prema njegovim rečima, očigledno je da jedan čovek ne može da reši naše probleme "ma koliku popularnost imao", a imamo i vladu koja nije tim "i zato Vučić vodi stalnu kampanju, jer nema šta drugo da vodi". 

On je istakao da ni lideri Socijaldemokratske stranka, DS i Nove stranke Boris Tadić, Bojan Pajtić i Zoran Živković "ne smeju ovom poslu da prilaze emotivno, jer danas je mnogo lakše reći šta nećeš, nego reći šta hoćeš i to što hoćeš znati da uradiš". 

Jovanović je istakao da je "EU možda zadovoljna tempom i obimom reformi, ali građani nisu zadovoljni jer žive teže nego pre godinu dana i ne vide izlaz iz ove situacije"

PROČITAJTE JOŠ:
Tadić: Politika vlade Srbije užasna! Zašto nema ofanzivnih, već samo restriktivnih mera?
Miščević: Sporazum sa Rusijom na snazi sve dok se ne učlanimo u EU!
SNS: Demokrate svoj nemar pripisuju drugima
   
"LDP takođe nije zadovoljna jer smatramo da reforme mogu da se urade brže i efikasnije, sa rezultatima koji će odgovarati politici koja ih prati", istakao je on, navodi se u saaopštenju.
Tadić je ranije danas ukazao da je neodrživo rešenje da se formira opozicioni blok u kome LDP hoće da bude sada stožer opozicije.

On je naveo i da ne želi "koalicione blokove sa strankama koje nemaju usaglašene politike i koje su spremne da prave opoziciju ukoliko ih vlada ne primi u njihovu koaliciju." 

Tadić je je kritikovao Vladu Srbije jer sprovodi samo "restriktivne a ne ofanzivne mere" istakavši da je stranka koju predvodi opozicija aktulenoj vlasti.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Čeda Jovanović: Ma koliko popularan bio, Vučić ne može sam da reši probleme! Živimo gore nego pre godinu dana

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2014

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović smatra da je neophodno stvoriti jasno artikulisanu i organizovanu opozicionu scenu koja će biti alternativa vlasti i da je u tom cilju opoziciji potrebna efikasnost a ne spletkarenje.. . „LDP nije ni zadivljena, a ni frustrirana (premijerom Aleksandrom)Vučićem,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.