Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ce­rić i Ke­bo tu­đi igra­či?

SA­RA­JE­VO - Na­re­dnih ne­ko­li­ko mje­se­ci utrka za boš­nja­čkog čla­na Pred­sje­dniš­tva BiH bi­će obi­lje­že­na po­li­ti­čkim igra­ma i kal­ku­la­ci­ja­ma ko­je bi u ko­na­čni­ci tre­ba­lo da po­nu­de od­go­vor da li je pred­sje­dni­čka am­bi­ci­ja ne­kog od ne­za­vi­snih kan­di­da­ta u fun­kci­ji mno­go ozbi­ljni­jih igra­ča.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Džamijama u Plavu isključili struju zbog političkog pritiska

Izvor: SandzakPress.net, 31.Maj.2014, 02:50

Plav - Pred­sjed­nik op­šti­ne Plav i Bo­šnjač­ke stranke Or­han Šah­ma­no­vić jav­no­sti se se obra­tio sa­op­šte­njem u ko­jem je Elek­tro­pri­vre­du Cr­ne Go­re op­tu­žio da se po par­tij­skoj di­rek­ti­vi De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta mi­je­ša...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.