Ćavi Paskval veran Barseloni

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi Paskval veran Barseloni

Košarkaška sekcija Barselone produžila je ugovor sa trenerom Ćavijem Paskvalom do 2015. godine.

Katalonski klub saopštio je u četvrtak da će nastaviti saradnju sa dosadašnjim strategom, kome je prethodni ugovor isticao na kraju ove sezone.

Paskval je jedini španski trener koji je osvojio Evroligu u poslednje tri decenije.

Njemu je to pošlo za rukom na Fajnal foru u Parizu 2010, kada je u finalu pobedio Olimpijakos 86:68.

Za prvog trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Barselone postavljen je u februaru 2008. zamenivši na klupi svog bivšeg šefa Duška Ivanovića. Paskval je imao vrlo uspešne prethodne četiri sezone, osvojio je tri titule prvaka Španije (2009, 2011, 2012), dva Kupa kralja (2010, 2011) i već pomenutu Evroligu, što je drugi trofej za Barsu u najelitnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu.

Barselon će ovog vikenda u Saragosi boriti i za četvrtu uzastopnu titulu u Superkupu.

(MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Paskval u Barseloni do 2015.

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2012

Barselona je da je produžila ugovor sa trenerom Ćavijem Paskvalom do 2015. godine.. Paskval, kojem je prethodni ugovor isticao na kraju ove sezone, jedini je španski trener koji je osvojio Evroligu u poslednje tri decenije.. Njemu je to pošlo za rukom pre dve godine na fajnal foru u Parizu, kada...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.