Čaves nikad bolje (od operacije)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaves nikad bolje (od operacije)

Predsednik Venecuele Ugo Čaves nalazi se u "najboljem stanju" od operacije raka koja je nad njim obavljena decembra na Kubi, rekao je venecuelanski ministar odbrane Dijego Molero. Nedavno je vlada Venecuele saopštila da se Čavesovo zdravlje "poboljšava" posle respiratornih smetnji koje je venecuelanski lider dobio posle operacije.

Čaves (58) operisan je 11. decembra od retke vrste raka karlice  

Čaves (58) operisan je 11. decembra od retke vrste raka karlice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Polazeći na tu operaciju, četvrtu zaredom, imenovao je naslednika na vlasti u slučaju komplikacija svog zdravlja. To je potpredsednik Nikolas Maduro, koji i danas vrši praktičnu vlast u zemlji.

 

Pobedivši na predsedničkim izborima u oktobru prošle godine, Čaves nije mogao da prisustvuje sopstvenoj inauguraciji koja je, ranije zakazana za 10. januar ove godine, tog dana simbolično održana bez njega, čemu se snažno usprotivila opozicija.

 

Čevesove pristalice, njih više desetina hiljada, tom prilikom su nosile transparente "Ja sam Čaves" dok se iz zvučnika orila muzika koju je Čaves koristio u poslednjoj izbornoj kampanji. Opoziciona poslanica Marija Korina Mačado nazvala je to "dobro usmerenim državnim udarom protiv venecuelanskog ustava" i rekla da je ona i ostali nastaviti da javno govore o, kako smatraju, Madurovoj nelegalnoj uzurpaciji vladinih ovlašćenja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čaves u najboljem stanju od operacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2013, 03:51

KARAKAS -..Predsednik Venecuele Ugo Čaves je u "najboljem stanju" od operacije raka koja je nad njim obavljena decembra na Kubi, rekao je u nedelju venecuelanski ministar odbrane Dijego Molero...Nedavno je vlada Venecuele saopštila da se Čavesovo zdravlje "poboljšava" posle respiratornih smetnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.