Carstvujušča Vijena: Osetite čari austrijske prestonice

Izvor: Blic, 12.Okt.2013, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Carstvujušča Vijena": Osetite čari austrijske prestonice

Portal "Superodmor.rs" za vas ima specijalnu ponudu, dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz do Beča za samo 99 evra po osobi.

Ako još niste osetili čari austrijske prestonice, ponuda "Superodmor.rs" je idealna za vas, a ukoliko je danas rezervišete ostvarićete popust od 10 evra.

Beč je veličanstven grad, sa arhitektonskim i kulturno-istorijskim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ko zna koji put, ovaj grad će vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti.

Dok šetate Bečom, jako je teško ne pomerati se uz ritam Štrausovog valcera ili Bramsove uspavanke. Grad je nadahnut velikim imperijalnim duhom u vidu fantastičnih palata i velikih katedrala koji su rasuti po Inerstadtu. Veliki kompozitori klasike kao što su Štraus, Brams, Betoven, Šubert, Hajdn i Mocart, svi su živeli i stvarali ovde.

Polazak je zakazan za 8. novembar, a smeštaj je u hotelu sa četiri zvezdice "Austria Trend Eventhotel Pyramide", koji se nalazi južno od Beča, na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS.

Više

informacija o ovoj ponudi možete pogledati ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživanje u Pragu za samo 89 evra

Izvor: Blic, 13.Okt.2013, 09:21

Ako maštate da posetite stari fascinantni grad na obalama reke Vltave - Prag, ponuda "Superodmor.rs" je idealna za vas i uključuje tri noćenja sa doručkom i autobuski prevoz za samo 89 evra. ..Ako danas rezervišete ponudu "Superodmor.rs" ostvarićete popust od 10 odsto. Polazak je zakazan za 7....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.