Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jul.2023, 04:35

Čarna ima tek dva meseca, a već je vreme za novu prinovu: Anđelka Prpić i Marko ne gube vreme FOTO

Anđelka Prpić dobila nagradu na prestižnom festivalu
Anđelka Prpić iako je već godinama na malim ekranima i daskama koje život znače, čini se da tek ima ono najbolje da pokaže publici i da će nakon porodiljskog odsustva zablistati u najjačem svetlu. Lepa glumica pre nepuna dva meseca ostvarila se drugi put u ulozi mame devojčici Čarni koju je dobila sa izabranikom Markom Žugićem.
Pročitajte: Kada se porodiš na pragu četrdesete – >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Anđelka Prpić više ne izgleda isto, traume su ostavile trag FOTO Ata images

Beba je u njihov dom unela novu dimenziju sreće i ljubavi, a ko god da je imao prilike da sretne Anđu kaže da nikada nije lepše izgledala. Privatni život Prpićka se trudi da sakrije od očiju javnosti, ali zato o svim poslovnim angažmanima i uspesima redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama.
Pročitajte: Oglasila se emotivna Anđelka Prpić posle dužeg vremena – Ovo su novosti o njenoj ćerki FOTO Instagram

Iako ima malenu ćerku kod kuće, javne događaje posebno one njoj značajne ne želi da propusti, a poslednji koji je posetila sa i te kako dobrim razlogom bio je 51. Filmski festival u Sopotu koji se održao pod sloganom „U sjaju ordena – Za film i slobodu“. Cilj „Sofesta“ bio je da se publici predstavi domaća filmska produkcija – srpski filmovi i manjinske koprodukcije nastali u prethodnih godinu dana, pa je bilo prikazano 37 ostvarenja, od kojih je 21 film u takmičarskom programu u okviru kojeg se nalaze tri manjinske koprodukcije.
Pročitajte: Niko srećniji od Marka, Iz doma Anđelke Prpić stižu najradosnije vesti – Dugo smo te čekali FOTO Instagram

Peti dan 51. Filmskog festivala u Sopotu između ostalog bio je rezervisan i za projekciju filma „Ala je lep ovaj svet“ u kojem Anđa igra glavnu ulogu i koji je kod publike odlično prihvaćen, a u to smo se uverili i prilikom ovog festivala, te je upravo zbog uloge intrigantne novinarke Anđelka Prpić dobila nagradu.
– Hvala divnoj publici! Sve ima smisla tek sa vama! – ispod predivnih fotografija koje je na Instagramu podelila, Anđa je napisala i reči prepune zahvalnosti.
Pročitajte: Anđelka Prpić priznala da je nesrećna – Nevolje trudne voditeljke ne prestaju, njena majka se oglasila Instagram

Podrška i ljubav koje od publike dobija jedan glumac svakako su stavke koje daju ogroman vetar u leđa za nove poduhvate, a Anđelki su i ovog puta izmamile osmeh na lice. Inače, da glumici to što se u 38, godini po drugi put ostvarila u ulozi majke i te kako prija, svedoči činjenica da blista i mnogi se slažu da nikad bolje nije izgledala.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.