Čarlijev anđeo dobio ćerku

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarlijev anđeo dobio ćerku

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Dru Barimor rodila je ćerku Oliv, prvo dete sa suprugom Vilom Kopelmanom, prenose američki mediji.

"Sa ponosom objavljujemo rođenje naše ćerke Oliv Barimor Kopelman, koja je na svet dožla 26. septembra zdrava, srećna i uz dobrodošlicu cele porodice. Hvala vam što poštujete našu privatnost u ovom najvažnijem periodu naših života", saopštila je glumica.

Barimor, 37, zvezda serijala "Čarlijevi anđeli", udala se sa dilera umetninama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kopelmana na jevrejskoj ceremoniji na njihovom imanju u južnoj Kaliforniji u junu.

Nekadašnje dete-zvezda filma "ET", Barimorova je uspela da izgradi solidnu holivudsku karijeru zahvaljujući romantičnim komedijama "Nikad poljubljena", "Ti ga prosto ne zanimaš".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodila se Dru Barimor

Izvor: Mondo, 02.Okt.2012

Popularna glumica Dru Barimor dobila je prvo dete sa suprugom Vilom Kopelmanom. Barimorova je rodila devojčicu po imenu Oliv...Šarmantna glumica je objavila da se porodila 26. septembra, da je beba zdrava isrećna..."Hvala vam što poštujete našu privatnost u ovom najvažnijem periodu naših života",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.