Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin proveo Božić u zatvoru

Slavni američki glumac Čarli Šin pušten je uz kauciju pošto je veći deo Božića proveo u pritvoru zbog optužbi za nasilje u kući.

Policija je uhapsila Šina (44) juče u njegovoj kući u Aspenu, odmaralištu u Koloradu, pošto je primila telefonski poziv u kojem je glumac optužen da je, navodno, napao svoju suprugu Bruk Mjuler i pretio joj, preneo je dnevnik "Njujork tajms".

Ambulantno vozilo je bilo ispred Šinove kuće, ali niko nije prebačen u bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvestila je britanska televizija BBC.

Mjulerova i Šin su se venčali u maju 2008. godine, a u martu su dobili blizance Boba i Maksa. Šin s prethodnom ženom Deniz Ričards ima dve ćerke.

Čarli Šin, sin glumca Martina Šina i brat glumca i režisera Emilija Esteveza, pušten je iz pritvora uz kauciju od 8.500 dolara.

To nije njegov prvi sukob sa zakonom. Godine 1996. uhapšen je zbog zlostavljanja jedne žene, koja je tvrdila da ju je udarcem onesvestio.

Šinje, takođe, jedina filmska zvezda imenovana kao klijent holivudske "madam" Hajdi Flejs, koja je na suđenju izjavila da joj je platio 50.000 dolara za usluge pratnje.

Pre 11 godina je završio u bolnici zbog prekomerne upotrebe droge, posle čega je proveo neko vreme u klinici za odvikavanje od narkotika.

Više puta je bio hapšen zbog vožnje u pijanom stanju, ili pod dejstvom droge.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.