Čarli Šin pozajmio 10 miliona dolara od Vorner Brosa

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin pozajmio 10 miliona dolara od Vorner Brosa

Glumac Čarli Šin, koji je pre izbacivanja iz glumačkog sastava serije ,,Dva i po čoveka'' imao najveću platu na televiziji, morao je da pozajmi veliku svotu novca od Vorner Brosa tokom njegove poslednje sezone u ovom sitkomu.

U ugovoru za sedmu sezonu serije ,,Dva i po čoveka'', Čarli Šin je od Vorner Brosa zatražio da mu isplati pozajmicu od 10 miliona dolara u roku od deset dana, a on se obavezao da će novac vratiti do završetka snimanja trinaeste epizode te sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Da bi otplatio iznos, glumac, koji je zarađivao 1.25 miliona dolara po jednoj epizodi, morao je od svake plate da oduzme blizu 770 hiljada dolara. On je bio otpušten iz serije nakon šesnaeste epizode, tako da je uspeo da vrati ceo iznos Vorner Brosu.

Šin nije otkrio razloge za pozajmljivanje tolike količine novca.

Iako je i sam zarađivao više od milion dolara mesečno, to izgleda nije bilo dovoljno da podmiri njegove potrebe.

Povezane vesti: Čarli Šin: Čuo sam da sam umro i odmah sam to javio svojoj mami

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.