Carinici zaplenili veću količinu steroida na prelazu Preševo

Izvor: Press, 09.Jun.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaplenili veću količinu steroida na prelazu Preševo

Carinici na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom sprečili su pokušaj krijumčarenja veće količine lekova anaboličkih steroida, koje je u Srbiju pokušao da unese jedan državljanin Makedonije, saopšteno je danas.
       Prilikom pregleda njegovog automobila švajcarskih registarskih oznaka, među hranom u prtljažniku, u originalnoj kutiji od krem-bananica je nađeno 1.240 tableta "Klembuterola" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i 130 tableta "T3 Uni Pharma". Kao i većina supstanci koje se koriste u bodibildingu, klenbuterol je napravljen za legitimnu medicinsku upotrebu, za lečenje astme i teškoća pri disanju. Zbog svojstva ovog leka da topi masti, veoma je popularan kod bodibildera i ostalih sportista. "T3" je tiroidni hormon koji ubrzava metabolizam i takođe povećava sagorevanje masti. Putnik je rekao da mu je paket sa hranom spakovala tetka, za osobu kojoj je to trebalo predati u Švajcarskoj, ali da on nije proveravao šta je unutra. To ga nije oslobodilo odgovornosti u prekršajnom postupku, koji je pokrenut protiv njega.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.