Carinici u šoku - pun kombi...

Izvor: Mondo, 30.Apr.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici u šoku - pun kombi...

Na graničnom prelazu Horgoš zaplenjeno je gotovo 200 različitih mašina i alata, čija je vrednost procenjena na oko 25.000 evra.

Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija

Neprijavljena roba je otkrivena 28. aprila u kombiju nemačkih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Hrvatske, saopštila je danas Uprava carine.

Detaljnim pregledom "ispod haotično razbacane deklarisane robe" pronađeno je gotovo 170 novih aku-šrafilica, 10 različitih kosačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << četiri stona i dva stubna cirkulara, pumpu za vodu, valjak za travu i jedan agregat.

Nećete se kititi ilegalnim cvećem

Kako ukupna vrednost neprijavljenih mašina i alata prelazi trećinu vrednosti prevoznog sredstva, privremeno je zadržan i kombi, što vrednost tog prekršaja uvećava do 40.000 evra.

A u flašama na aerodromu...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prelazu Horgoš zaplenjene mašine vredne 25.000€

Izvor: B92, 30.Apr.2018

Beograd -- Na graničnom prelazu Horgoš zaplenjeno je gotovo 200 različitih mašina i alata, čija je vrednost procenjena na oko 25.000 evra, saopštila je Uprava carine...Neprijavljena roba je otkrivena 28. aprila u kombiju nemačkih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Hrvatske...Detaljnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.