Carinici otkrili dva ilegalca zakamuflirana u kesama za smeće

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici otkrili dva ilegalca zakamuflirana u kesama za smeće

Uprava carina Srbije saopštila je danas da je, u saradnji sa policijom, na izlazu graničnog prelaza sa Rumunijom (Srpska Crnja), sprečila dvojicu migranata iz Pakistana da ilegalno pređu granicu skriveni u kesama za smeće.

Slučaj je otkriven kada je na red za carinsku kontrolu stigao kamion užičkih registarskih oznaka koji je prevozio brik ambalažu iz Gornjeg Milanovca ka Rusiji.

"Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sadržaj kese za smeće napipao ljudsku glavu", navodi se u saopštenju. Službenik je ubrzo konstatovao da se u tovaru nalazi još jedan migrant, ovoga puta samo prekriven kesom za smeće. U razgovoru sa vozačem službenici su saznali da je imao problem sa plombom, koja je potom pregledana, te je konstatovano da je kod zadnjeg dela prikolice sajla bila presečena, pa zalepljena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.