Carinici našli pištolj sakriven u hlebu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici našli pištolj sakriven u hlebu

Uprava carina saopštila je da su carinici na prelazu Preševo, između Srbije i Makedonije, pronašli pištolj sakriven u hlebu. Pištolj, na kojem je izbrisan serijsku broj, pronađen je u autobusu makedonskih registarskih oznaka koji saobraća na liniji Struga - Beč.

- Na snimku mobilnog skenera, kojim raspolaže Uprava carina, bilo je moguće uočiti da se iznad drugog reda sedišta, iza suvozača, nalazi predmet nalik na pištolj. Ispostavilo se da je vlasnik oružja makedonski državljanin koji je pištolj sakrio u unutrašnjost hleba, zamotao ga u kesu i stavio na gornju policu za odlaganje stvari - kaže se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Švercovao pištolj u hlebu!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2013

U autobusu, yahvaljuju'i snimku mobilnog skenera, bilo je moguće uočiti predmet nalik na pištolj. Ispostavilo se da je vlasnik oružja makedonski državljanin, koji je pištolj sakrio u unutrašnjost hleba, zamotao ga u kesu i stavio na gornju policu za odlaganje stvari

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.