Carinici kod turskog državljanina otkrili veliku numizmatičku kolekciju

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici kod turskog državljanina otkrili veliku numizmatičku kolekciju

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina upravo otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost, pa samim tim i vrednost biti naknadno utvrđena, saopštila je Uprava carina. Članak Carinici kod turskog državljanina otkrili veliku numizmatičku kolekciju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Gradini otkrivena numizmatička kolekcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019

Na graničnom prelazu Gradina, carinici su, u saradnji sa policijom, otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost i vrednost biti naknadno utvrđena...Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, reč je o paketićima ispunjenim novčićima, iz raznih perioda, koje je jedan turski državljanin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.