Izvor: Beta, 03.Maj.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici Srbije sprečili šverc - lastiša

Minstarstvo finansija Srbije je saopštilo da su carinici sprečili šverc - lastiša. "Carinici su na prelazu Gradina početkom praznika bili svedoci pokušaja da se prošvercuje više od 50 kilograma lastiša namenjenog nekoj tekstilnoj proizvodnji", piše u današnjem saopštenju. "Sakriven u ostatku tovara, našao se i džak od 52 kilograma lastiša koji se ušiva u odevne predmete", piše Ministarstvo.U saopštenju se ističe da su "carinici detaljno pregledali kamion novopazarskih registarskih oznaka i utvrdili da se u njemu nalazi pozamašna količina neprijavljenog lastiša".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

FOTO: Carinici Srbije sprečili šverc - lastiša

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2018

Minstarstvo finansija Srbije je saopštilo da su carinici sprečili šverc - lastiša Minstarstvo finansija Srbije je saopštilo da su carinici sprečili šverc - lastiša. "Carinici su na prelazu Gradina početkom praznika bili svedoci pokušaja da se prošvercuje više od 50 kilograma...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.