Carina: Dva bunkera u podu automobila puna marihuane

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carina: Dva "bunkera" u podu automobila puna marihuane

Na graničnom prelazu Horgoš danas su zajedničkim radom graničnih službi Srbije i Mađarske zaplenjena 44 paketa marihuane ukupne težine oko 17 kilograma.

Kako je saopštila Uprava carina Srbije, droga je otkrivena prilikom kontrole na izlazu iz zemlje automobila "dodž" novosadskih registarskih oznaka, sa prikolicom za prevoz automobila, koji je vozio 40-godišnji Novosađanin.

Nakon fizičkog otvaranja poda, u njemu su otkrivena dva "bunkera“, jedan ispod vozačkog, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi ispod suvozačkog sedišta, u kojima su bili naslagani paketi droge".

Zaplenjenu marihuanu, vozilo i vozača preuzeli su u dalju nadležnost tužilaštvo i policija, dodaje se u saopštenju Uprave carina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TAJNI BUNKERI U ATOMOBILU Na graničnom prelazu Horgoš pronađeno 17 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 23.Jan.2020

Na graničnom prelazu Horgoš danas su zajedničkim radom graničnih službi Srbije i Mađarske zaplenjena 44 paketa marihuane ukupne težine oko 17 kilograma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.