CarGo besplatan za osobe sa spinalnom mišićnom atrofijom

Izvor: Danas, 26.Avg.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo besplatan za osobe sa spinalnom mišićnom atrofijom

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić, potpisao je Protokol o saradnji sa Udruženjem obolelih od spinalne mišićne atrofije "SMA Srbija", čime je CarGo usluga postala potpuno besplatna za sve koji boluju od te bolesti, saopštilo je danas to udruženje. Članak CarGo besplatan za osobe sa spinalnom mišićnom atrofijom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UNS: Zdraviću povređeni ugled i čast

Izvor: Danas, 26.Avg.2019

Viši sud u Kruševcu potvrdio je prvostepenu presudu kojom se Opština Aleksandrovac obavezuje da vlasniku lista "Rasina pres" Gvozdenu Zdravić za povredu časti i ugleda, zbog zabrane izveštavanja sa sednice Skupštine ove opštine uz obrazloženje da je "nedostojan", isplati 70.000 dinara, saopštilo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.