CarGo: Pod plaštom zabrinutosti za Zakon, ministarka Mihajlović htela da zapleni CarGo server

Izvor: Danas, 22.Mar.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo: Pod plaštom zabrinutosti za Zakon, ministarka Mihajlović htela da zapleni CarGo server

Udruženje građana CarGo pozvalo je danas ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović da "objasni zašto je pokušala da zapleni CarGo server". Članak CarGo: Pod plaštom zabrinutosti za Zakon, ministarka Mihajlović htela da zapleni CarGo server se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udruženje CarGo iselilo server iz Srbije, da ne bude zaplenjen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2019

Udruženje CarGo u današnjem saopštenju navodi da su zbog pokušaja ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da zapleni njihov server bili prinuđeni da ga isele iz zemlje, zbog čega su, dodaju, njihovi korisnici danas imali problema u korišćenju njihove aplikacije...Predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.