CarGo Batler donirao besplatne obroke medicinskim radnicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 13:23

CarGo Batler donirao besplatne obroke medicinskim radnicima

100 besplatnih obroka za COVID centar na Paliluli

Udruženje građana CarGo i CarGo Batler danas su donirali 100 besplatnih obroka domaće kuhinje medicinskim radnicima iz COVID centra u sklopu Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" u Beogradu, kako bi na taj način pružili podršku i izrazili zahvalnost na svakodnevnoj borbi protiv korona virusa.

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić pomogao je CarGo "batlerima" u dostavi hrane i tom prilikom istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ovo akcija kojom žele iznova da zahvale herojima u belim mantilima koji rizikuju svoje živote za sve građane.

-Verujem da su solidarnost i dobročinstvo odlika svih nas, a posebno u ovim teškim vremenima. Potrebno je da pomažemo jedni drugima, a posebno zdravstvenim radnicima koji su najviše pogođeni i koji su pod najvećim pritiskom- istakao je Vučić.

On je dodao da je ovo prva zajednička akcija sa CarGo Batlerom u kojoj zajedno doniraju obroke. Ovoga puta reč je o hrani iz "Natine kuhinje", ali da je ovo akcija koja traje i pozvao je i druge restorane da se uključe u veliku akciju podrške zdravstvenim radnicima.

-Ovi hrabri ljudi od marta meseca neprestano rade i ulažu poslednji atom svoje snage da bismo mi i naši najbliži ozdravili i prebrodili ovaj period sa što manje posledica. Mnogi od njih mesecima nisu otišli svojim kućama, nisu zagrlili svoje najbliže. Zbog njih mi smo danas ovde da bismo se makar malo odužili i rekli hvala. Zato ne odustajemo i zahvaljujemo se restoranima koji će nastaviti sa akcijom, a pozivamo i druge da nam se pridruže- istakao je Vučić.

Vučić je dodao da se Batler usluga svakodnevno širi i da su potpisani ugovori sa više od 200 restorana, što će olakšati život i dodatno zaštiti građane od prenošenja virusa.

-Zahvaljujem se kompaniji CarGo Technologies koja je razvila CarGo Batler - novu pogodnost u CarGo aplikaciji koja svim našim sugrađanima olakšava život, a istovremeno i pomaže ugroženim ugostiteljima- naglasio je predsednik Udruženja CarGo.

Udruženje CarGo tokom prvog talasa pandemije pomoglo je najstarijim sugrađanima osnivanjem volonterskog servisa, a zdravstvenim radnicima uslugom bez ikakve naknade zahvaljujući članovima Udruženja koji pružaju ovu inovativnu uslugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.