Izvor: Blic, 29.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanka ne zanima mesto premijera

Čanka ne zanima mesto premijera

Predsednik Skupštine Vojvodine i jedan od lidera koalicije 'Zajedno za toleranciju' Nenad Čanak izjavio je da, bez obzira na rezultate parlamentarnih izbora, ne vidi potrebu za raspisivanjem vanrednih pokrajinskih izbora.

- Ne vidim razlog za raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbora, posebno ako se zna da Skupština Vojvodine normalno funkcioniše - rekao je Čanak novinarima posle glasanja.

On je rano ujutro, prvi među >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << političarima, glasao u Osnovnoj školi 'Đorđe Natošević' u Novom Sadu. Čanak je ocenio da su prevremeni parlamentarni izbori u Srbiji uvod u ciklus izbora.

- Ovo su važni izbori i bićemo u situaciji da uđemo u izborni ciklus, u kojem će svi dobiti šansu da pokažu kako se ponašaju na vlasti, a kako u opoziciji - rekao je Čanak, koji je i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine. On veruje da će građani prepoznati politiku koalicije 'Zajedno za toleranciju' i da će dati svoj glas za evropske integracije i za toleranciju, ali i ističe da se neće kandidovati za premijera Srbije ukoliko koalicija kojoj pripada pređe izborni cenzus.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.