Cane: Frka je tamo, u BiH rulja kulja!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cane: Frka je tamo, u BiH rulja kulja!

Bili smo spremni da sviramo. Žao mi je publike, kaže frontmen Partibrejkersa

Nije vreme za muziku.

Vlasnici klubova u Federaciji BiH otkazuju nastupe srpskim muzičarima zbog protesta i nemira u zemlji. Koncert benda Partibrejkers, koji je trebalo da se održi u subotu u sarajevskom klubu „Koloseum“, pomeren je za neke bolje dane.

- Organizatori su nam otkazali. Bili smo spremni da sviramo. Žao mi je naše publike. Frka je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tamo. Nezadovoljstvo je veliko. Rulja kulja - rekao je za Kurir frontmen čuvene grupe Zoran Kostić Cane.

Goca Tržan je ipak pevala u petak u Zenici, ali njena mlađa koleginica Milica Pavlović morala je iste večeri, iako je bila spremna da nastupi, da otkaže susret s publikom u Posušju.

- Tačno je da je zbog nemira moj nastup otkazan i pomeren za drugi datum. Mi smo uspeli da stignemo u Posušje raznim zaobilaznicama i moj bend i ja smo jedva čekali da krenemo sa svirkom - rekla je Milica, a prenosi portal Opera.

Da li će organizatori morati da plate penale zbog otkazivanja, nismo uspeli da saznamo jer sagovornici nisu bili raspoloženi da govore na tu temu.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.