Čanak: Vučić drži reč!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Vučić drži reč!

Aleksandar Vučić je održao reč po pitanju uvođenja reda i bezbednosti i imenovanju načelnika Policijske uprave, poručio Kostreš i dodao da postoje kontakti LSV sa svim strankama u pokrajinskoj i republičkoj skupštini

NOVI SAD - Stranke koje budu spremne da razgovaraju o autonomiji Vojvodine koju ona zaslužuje mogu da računaju na saradnju sa LSV, poručio je zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << SNS ne želi da umanjuje dostignuti ustavni nivo autonomije, što označava da i DS i SNS praktično imaju iste poglede na autonomiju Vojvodine i da bi "zbog tih istih pogleda" možda mogli i da budu u koaliciji.

"LSV postavlja pitanje koja od te dve stranke je spremna da radi na promeni ustavnog položaja AP Vojvodine da bi Vojvodina dobila onaj nivo autonomije koji zaslužuje i ko bude spreman da na tom nivou i u tim relacijama razgovara sa LSV-om može da računa na saradnju sa nama", rekao je Kostreš.

"Ponuda za razgovore o ovoj temi nije bilo ni sa jedne strane. Normalno da postoje kontakti, najviše sa DS i drugim parlamentarnim strankama u pokrajinskoj i republičkoj skupštini, ali to su kontakti koji se redovno i uobičajeno održavaju, ali ništa više od toga, kazao je Kostreš.

Po Kostrešovim rečima, činjenica da se u javnosti sada potenciraju neke izjave lidera LSV Nenada Čanka.

"Nenad Čanak je rekao da Aleksandar Vučić drži reč po pitanju uvođenja reda i bezbednosti u Novi Sad i imenovanju načelnika Policijske uprave, što je bilo i urađeno", pojasnio je Kostreš.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kostreš citira Čanka: Aleksandar Vučić drži reč!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2014, 07:54

Vicepremijer Srbije ispunio je obećanje u vezi s uvođenjem reda i bezbednosti i imenovanjem načelnika policijske uprave..NOVI SAD - Spremni za saradnju!..Stranke koje budu spremne da razgovaraju o autonomiji Vojvodine koju ona zaslužuje mogu da računaju na saradnju sa LSV, poručio je zamenik predsednika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.