Čanak: Jedno je sasvim sigurno - boljih od nas nema

Izvor: Beta Video, 07.Apr.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Jedno je sasvim sigurno - boljih od nas nema

ŠID - Nenad Čanak predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine je na konvenciji u Šidu pred prepunom dvoranom rekao da je politika matematika mogućeg, a one koji imaju zamerku na navedenu koaliciju pozvao da predlože bolju ideju, ako je imaju. „ Ko ima bolju ideju? Ko ima bolju ideju kojom će se sve to daleko jednostavnije rešiti. Nema toga. Pogledajte oko sebe, pogledajte jedni druge. Nekom može da se sviđa ono što vidi, nekom može da se ne sviđa. Ali jedno je sasvim sigurno - boljih od nas nema” istakao je lider LSV Nenad Čanak. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Čanak: Nema boljih od Čede, Borisa i mene

Izvor: RTS, 07.Apr.2016

Lideri "Saveza za bolju Srbiju" Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i Boris Tadić ocenili su u Šidu da na srpskoj političkoj sceni nema boljih od njih trojice. . "Ko ima bolju ideju? Ko ima bolju ideju kojom će se sve to...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.